Carmine %1-5-10-12 karminik asit veya alüminyum tuzundan elde edilen parlak kırmızı renk pigmenti. Bu pigment Dactylopius coccus ailesindeki bazı böceklerden ve Ermeni cochinealı ya da Polonya cochinealı gibi belirli Porphyrophora türlerinden üretilir. Bu madde, kozmetikte allık, ruj vb. sanayisinde kullanılır.
Gms %90 – %40 Genellikle GMS olarak bilinen gliserol monostearat, bir emülgatör olarak kullanılan bir organik moleküldür. GMS, higroskopik, beyaz, kokusuz ve tatlı tatma pul pulsu bir tozdur. Stearik asidin gliserol esteridir. Vücutta doğal olarak pankreas lipazının yağ dökümü olur...
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZIN