Potasyum Bitartarat KC₄H₅O₆ formülüne sahip potasyum hidrojen tartrat olarak da bilinen potasyum bitartrat, şarap yapımının bir yan ürünüdür. Pişirmede tartar kreması olarak bilinir. Tartarik asidin potasyum asit tuzundan işlenir. Elde edilen toz asit, fırınlamada veya bir temizleme solüsyonu olarak kullanılabilir.
Guar Gum Guar zamkı, gıda, yem ve endüstriyel uygulamalarda kıvam arttırıcı ve dengeleyici faydalı özelliklere sahip guar fasulyelerinden ekstrakte edilen bir galaktomannan polisakkarittir. Guar tohumlarının kabuğu mekanik olarak alınır, su ile karıştırılır, öğütülür ve uygulamaya göre elenir.
Kristal Mentol Mentol nane ve nanegiller familyasının bir üyesidir.Doğal olarak yabani nane ve nane yapraklarından elde edilir. Özellikle Mentha arvensis bitkisinin yapraklarından elde edilen bu yağ, buhar damıtma yöntemi ile ayrıştırılarak içinden mentol etkeni elde edilir. Daha sonra elde edilen...
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZIN