Trisodyum sitrat, Na₃C₆H₅O₇’nun kimyasal formülüne sahiptir. Sodyum sitrat, sitrik asidin üç sodyum tuzundan herhangi birini ifade edebilmesine rağmen, bazen basitçe “sodyum sitrat” olarak ifade edilir. Tuzlu, hafif tart bir tada sahiptir.
Gluten Glukonolakton olarak da bilinen glukono-delta-lakton, bir sekestran, bir asitleştirici veya bir kürleme, asitle temizleme veya kabartma ajanı olarak kullanılan E-numarası E575’e sahip bir gıda katkı maddesidir. Bir d-glukonik asit laktonudur. Saf GDL, beyaz kokusuz kristal bir tozdur.
Jelatin 200-220 Bloom Jelatin, hayvan bağ dokusundan yapılan, yarı şeffaf, renksiz, kolay kırılır, tatsız katı bir maddedir. Genellikle yiyecek sanayisinde yiyeceklerin dayanıklılığını artırmak için kullanılır. Bunun yanında, eczacılık, fotoğrafçılık ve kozmetikte de ürün yapımında kullanılır.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZIN