disodyum 5′-ribonucleotide(ı+g) E635, umami tadı yaratmada glutamatlarla sinerjik olan bir lezzet arttırıcıdır. …% 98 monosodyum glutamat ve% 2 E635’ten oluşan bir karışım, tek başına monosodyum glutamatın (MSG) dört katı lezzet artırıcı güce sahiptir.
Guar Gum Guar zamkı, gıda, yem ve endüstriyel uygulamalarda kıvam arttırıcı ve dengeleyici faydalı özelliklere sahip guar fasulyelerinden ekstrakte edilen bir galaktomannan polisakkarittir. Guar tohumlarının kabuğu mekanik olarak alınır, su ile karıştırılır, öğütülür ve uygulamaya göre elenir.
Trisodyum Sitrat Trisodyum sitrat, Na₃C₆H₅O₇’nun kimyasal formülüne sahiptir. Sodyum sitrat, sitrik asidin üç sodyum tuzundan herhangi birini ifade edebilmesine rağmen, bazen basitçe “sodyum sitrat” olarak ifade edilir. Tuzlu, hafif tart bir tada sahiptir.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZIN