Sıvı Karamel Doğal karamel Rengi Sıvı Gıda Boyası Sıvı Karamel; ısıya, ışığa ve pH’a karşı çok dayanıklıdır. DOĞAL KAHVERENGİ SIVI GIDA BOYASI SIVI KARAMEL (E150)
disodyum 5′-ribonucleotide(ı+g) E635, umami tadı yaratmada glutamatlarla sinerjik olan bir lezzet arttırıcıdır. …% 98 monosodyum glutamat ve% 2 E635’ten oluşan bir karışım, tek başına monosodyum glutamatın (MSG) dört katı lezzet artırıcı güce sahiptir.
Laktik Asit Laktik asit, 1780 yılında Carl Wilhelm Scheele tarafından keşfedilen, formülü CH₃CHOH-COOH ve kimyaca adı alfa hidroksipropanoyik asit olan, bir organik hidroksi asittir. 1881’de ticari olarak büyük ölçüde ekşimiş sütten elde edildi; bu yüzden süt asidi de denir.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZIN