Lesitin Non Gmo ( AYÇİÇEK ) Soya lesitini, Ayçiçek yağının rafinasyonu esnasında elde edilebilen çok değerli bir yan üründür, gıda endüstrisinde yaygın olarak kullanılan gıda …
Potasyum Bitartarat KC₄H₅O₆ formülüne sahip potasyum hidrojen tartrat olarak da bilinen potasyum bitartrat, şarap yapımının bir yan ürünüdür. Pişirmede tartar kreması olarak bilinir. Tartarik asidin potasyum asit tuzundan işlenir. Elde edilen toz asit, fırınlamada veya bir temizleme solüsyonu olarak kullanılabilir.
Amonyum Bikarbonat Amonyum bikarbonat NHCO2’ye sadeleştirilmiş HCO₃ formülüne sahip inorganik bir bileşiktir. Bileşiğin uzun geçmişini yansıtan birçok adı vardır. Kimyasal olarak, amonyum iyonunun bikarbonat tuzudur. Karbondioksit, su ve amonyağa kolayca ayrışan renksiz bir katıdır.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZIN