disodyum 5′-ribonucleotide(ı+g) E635, umami tadı yaratmada glutamatlarla sinerjik olan bir lezzet arttırıcıdır. …% 98 monosodyum glutamat ve% 2 E635’ten oluşan bir karışım, tek başına monosodyum glutamatın (MSG) dört katı lezzet artırıcı güce sahiptir.
Lesitin Soya Soya lesitini, soya yağının rafinasyonu esnasında elde edilebilen çok değerli bir yan üründür, gıda endüstrisinde yaygın olarak kullanılan gıda …
Kalsiyum Klorür Kalsiyum klorür, kalsiyum ve klorun tuz formudur. Bu bileşik tipik iyonik halojenür gibi hareket eder ve oda sıcaklığında katıdır. Yaygın uygulamaları tuzlu su olarak soğutma tesisleri, yollarda buz ve toz kontrolü ve kurutulması şeklindedir.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZIN