Gms %90 – %40 Genellikle GMS olarak bilinen gliserol monostearat, bir emülgatör olarak kullanılan bir organik moleküldür. GMS, higroskopik, beyaz, kokusuz ve tatlı tatma pul pulsu bir tozdur. Stearik asidin gliserol esteridir. Vücutta doğal olarak pankreas lipazının yağ dökümü olur...
E321 BHT Dibütilhidroksitoluen olarak da bilinen bütillenmiş hidroksitolüen, antioksidan özellikleri için yararlı olan bir lipofilik organik bileşik, kimyasal olarak bir fenol türevi.
Gluten Gluten, buğday içerisinde yer alan ve un öz değerlerini en fazla içeren protein grubudur. Unun içerisinde yaş gluten değeri 28-32 arası ideal olup eksikliği durumunda iyi buğday ile karıştırılarak veya kuru gluten ilavesi ile istenen değerlere ulaşılabilir.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZIN